Polygemma 21 dinti, Gingii, Plant Extrakt, 50 ml

Polygemma 21

Cumpără Polygemma 21 dinti, Gingii, 50 ml, PlantExtrakt online la preț bun:

Descriere Polygemma 21 Dinti, Gingii, 50 Ml, Plantextrakt Polygemma 21 dinti, Gingii, PlantExtrakt Proprietati: Gingii sănătoase Integritatea smalțului dentar Dezvoltarea unei danturi sănătoase Niveluri la care acţionează în organism: dinți, gingii, cavitate bucală. Mențiuni de sănătate recomandări principale : Remineralizant, reglator al metabolismului fosfo-calcic.

polygemma 21 dureri articulare la care trebuie consultat medicul

Antiinflamator si antiseptic. Contribuie la apărarea organismului împotriva microorganismelor neprietenoase, de la nivelul gingiilor și cavității bucale în caz de sângerare, retracție a gingiilor. Susține hidratarea mucoasei de la nivelul cavității bucale, precum și întărirea apărării organismului.

Временно сте блокирани

Contribuie la menținerea structurii dinților, la adulți si copii, prin efect remineralizant. Ajută la dezvoltarea unei danturi sănătoase la copii, inclusiv în caz de întârzieri ale polygemma 21 dentare la copiii de peste 2 ani.

polygemma 21 dureri la nivelul articulațiilor șoldului și picioarelor

Compozitie: — extracte gemoterapice: din muguri de Brad, Mesteacăn pufos, Stejar — Sare Schüssler — Calcarea phosphorica D6 Polygemma 21 de administrare: Adulţi şi copii de peste 7 ani: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineața si la prânz, înainte de mese.

Copii între 2 și 7 ani: în general, câte 1 polygemma 21, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineața si la prânz, înainte de mese.

polygemma 21 cu unguent de osteochondroză cervicală

Se recomandă să se mențină în gură minute, după care să se înghită, pentru o protecție locală a gingiilor. Se recomandă polygemma 21 cu cca minute înainte de mese. Durata administrării este de minimum 2 luni de zile.

DE CE A MURIT SOTIA LUI BOTGROS. LIDIA BEJENARU SUFEREA DE O BOALA CUMPLITA

Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză. Nu se administrează dupa ora efect tonic, stimulant cerebral. Livrare: Transport in toata Romania la domiciliu sau oriunde ai nevoie.

Din aceeasi categorie

Produse originale direct de la producator. Drept de retur in conformitate cu art. Drept urmare, datorită naturii activităților putereaursului. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA. Produse similare.