Bioptron- aparat medical, terapie cu lumina Bioptron!! - caserenovari.ro - z6GwP6

Aparat bioptron

Conținutul

  Ion Gheorghe A A În privinţa experienţei mele în legătură cu acest aparat medical, doresc să precizez faptul că folosesc Lumina Bioptron LB în tratamentul aparat bioptron afecţiuni şi pentru stimulare pe puncte şi meridiane de acupunctură în cadrul Centrului Naţional de Acupunctură şi Homeopatie şi în prezent la Cabinetul Medical Individual din anul Această lumină emisa de aparatele Bioptron Bioptron Aparat bioptron III, Bioptron Pro 1 şi Bioptron 2 ale Firmei Zepter International Romania, emit o lumină cu unele particularităţi fizice precum: lumina polarizată, incoerentă, policromatică şi de joasă putere energie. Acest tip de lumină a fost descoperită prin anii — 81 de către un colectiv de cercetători şi clinicieni medici, biofizicieni care, folosind pentru tratament aparate laser, au constatat că se pot obţine aceleaşi efecte de biostimulare şi vindecare a ţesuturilor lezate doar cu o lumină polarizată fără a avea şi alte particularităţi fizice ale luminii laser coerenţa, monocromatica, energie înaltă.

  Modul de acțiune a luminii Bioptron Atunci când aparatul este men­ținut deasupra su­pra­feței pie­lii, energia emisă de lumină pe­netrează aparat bioptron și țesu­tu­rile de dedesubt. Acest fapt de­clanșează un răs­puns biolo­gic, numit foto-biostimulare, care cau­zea­ză reacții aparat bioptron în aceste țesuturi, ce pot avea ca re­zul­tat reducerea durerii și ac­celerarea vindecării. Te­rapia cu lumină poate fi folosită ca și terapie com­ple­men­tară sau chiar ca monoterapie.

  Cum reduce terapia cu lumină Bioptron durerea? Prin ameliorarea circulației sanguine locale și reducerea spasmelor musculare, prin reducerea substanțelor chimice care stimulează receptorii durerii, inducerea eliberării agenților analgezici naturali ai organismului endorfineprin acțiunea directă asupra fibrelor nervoase pentru a împiedica transmiterea impulsurilor dureroase către creier.

  aparat bioptron

  De asemenea, se folosește și în cosmetică, ajutând la regenerarea celulară a pielii, prevenind formarea ridurilor. Indicații Bioptron Terapia cu lumină Bioptron este un tratament medical testat clinic, dovedit și certificat pentru: Leziuni ale mușchilor, aparat bioptron și ligamentelor Vindecarea rănilor după contuzii leziuni Ameliorarea durerilor Îmbunătățește microcirculația și stimularea celulară Întărește sistemul de apărare al corpului Stimulează procesul regenerativ și reparator Accelerează procesul de vindecare al rănilor Înlătură durerea sau scade intensitatea În reumatologie: osteoartrită, artrita reumatoidă cronicăartroza.

  aparat bioptron

  În fizioterapie: dureri lombare, dureri de umăr și de gât, sindromul tunelului carpian, cicatrice. În medicina sportivă, afecțiuni ale țesuturilor moi, tendoane și ligamente: spasme musculare, luxații, entorsecontuzii, rupturi de ligament și musculare, tendinite, cotul tenismenului. Bioptron pentru vindecarea plăgilor.

  aparat bioptron